Wij zijn Han en Mirjam. 10 jaar geleden zijn wij Gezinsbegeleiding Autisme begonnen. Wij wilden andere zorg voor mensen met autisme, vrij van vaste methodieken, zorgvormen en beperkingen in tijd. Aandacht voor deze doelgroep was ons motto. Het werkte, en voor wij het doorhadden waren wij ineens een bedrijf met personeel. We begonnen vanuit enthousiasme en bevlogenheid en zijn gaandeweg steeds volwassener geworden. En nu?

Nu zijn wij een familie, waarin alle gezinsleden hun eigen plek hebben en met hun eigen kwaliteiten een bijdrage leveren aan het geheel. De liefde voor het bedrijf en vooral ons werk, ergo onze klanten, is ongekend hoog. Dat maakt ons trots en blij.

Inmiddels zouden wij veel meer mensen van onze unieke kennis, vaardigheden en bevlogenheid willen laten genieten. Daarom hebben wij nieuwe gezinsleden nodig. Lijkt het jou leuk om als gezinscoach of oudercoach in een eigenwijs bedrijf te werken, waar voortdurend de nieuwsgierigheid heerst hoe wij het anders of beter kunnen doen? 

Ben jij een zelfstandige teamspeler, heb je zorg in je genen zitten en ben je voortdurend op zoek naar vernieuwingen, oplossingen, samenwerking? Besef je daarnaast dat werken aan je eigen proces een verbetering kan zijn voor jezelf, maar ook voor je inzichten in je leven en werk, wil je jezelf graag ontwikkelen en laat je zowel je klanten als je collega's graag profiteren van jouw ontwikkeling?

Als je niet bang bent om je kwetsbaar op te stellen en nieuwsgierig bent naar anderen en hun ontwikkeling, draag je gevraagd en ongevraagd je steentje bij aan de groei van GBA!

Wij zijn momenteel op zoek naar oudercoaches, voor minimaal 24 uur per week.

Lijkt het je wat? Bel ons of stuur direct een mail met je CV en motivatiebrief naar informatie@gb-autisme.nl.