Gezinsbegeleiding Autisme zoekt een Oudercoach (m/v), 24-36 uur per week

Gezinsbegeleiding Autisme (GBA) is een te ‘gek’ bedrijf met te ‘gekke’ collega’s. Wij bieden begeleiding aan alle mensen die te maken hebben met een diagnose in het autistisch spectrum, van jong tot oud. Als oudercoach ben jij werkzaam binnen een gezin waarvan een of meerdere leden een diagnose in het autisme spectrum hebben.

Als oudercoach, begeleid je voornamelijk de ouders van het gezin waarvan het kind of de ouder zelf autisme heeft. Wil je ook met andere doelgroepen werken, dan is dit zeker ook een mogelijkheid. Jij werkt samen met collega’s die binnen hetzelfde gezin de functie vervullen van gezinscoach. De begeleiding van het hele gezin maakt ons uniek. Als oudercoach ben jij samen met de gezinscoach verantwoordelijk voor het vastleggen van doelen voor de klant (met behulp van een begeleidingsplan) en die te verantwoorden door regelmatig de voortgang van de doelen te evalueren. Het wordt jou taak om de kracht van het gezin en de klant te versterken. Binnen Gezinsbegeleiding Autisme staat samenwerken centraal, wij hebben de ervaringen en kennis over autisme, maar de ouders hebben de meeste kennis over de gediagnosticeerde. Wij bieden levensloopbegeleiding, op alle gebieden daar waar de gediagnostiseerde en het gezin ergens tegen aanlopen. Dit doen wij in de thuissituatie of de plek waar dit probleem ontstaat (school, sportclub of werk).  Binnen GBA besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling, jij bent tenslotte zelf het instrument waarmee je werkt.

Lees meer...

 

Gezinsbegeleiding Autisme zoekt een Gezinscoach (m/v), 24-36 uur per week

Gezinsbegeleiding Autisme (GBA) is een te ‘gek’ bedrijf met te ‘gekke’ collega’s. Wij bieden begeleiding aan alle mensen die te maken hebben met een diagnose in het autistisch spectrum, van jong tot oud. Als gezinscoach ben jij werkzaam binnen een gezin waarvan een of meerdere leden een diagnose in het autisme spectrum hebben.

Jij werkt samen met collega’s die binnen hetzelfde gezin de functie vervullen van oudercoach of gezinscoach. De begeleiding van het hele (gezins)systeem  maakt ons uniek. Als gezinscoach ben jij verantwoordelijk voor het vastleggen van doelen voor de klant (met behulp van een begeleidingsplan) en die te verantwoorden door regelmatig de voortgang van de doelen te evalueren. Het wordt jou taak om de kracht van het gezin en de klant te versterken. Binnen Gezinsbegeleiding Autisme staat samenwerken centraal, wij hebben de ervaringen en kennis over autisme maar het gezin heeft dit over de gediagnosticeerde. Wij bieden levensloopbegeleiding, op alle gebieden daar waar de gediagnostiseerde en het gezin ergens tegen aanlopen. Dit doen wij in de thuissituatie of de plek waar dit probleem ontstaat (school, sportclub of werk). Binnen GBA besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling, jij bent tenslotte zelf het instrument waarmee je werkt.

Lees meer...