Speciaal voor kinderen

Bij leer- of concentratieproblemen op school, bij terugkerende problemen in de omgang met andere kinderen: ook kinderen kunnen te maken krijgen met conflictsituaties, waarbij het fijn is om wat hulp te krijgen. 
Kinderen met gedrags- of leerproblemen, zoals die soms met bijvoorbeeld ADHD, dyslexie, autisme en aan autisme verwante stoornissen gepaard gaan, kunnen het zwaar hebben. Thuis, in het dagelijks leven en op school. 
Juist voor kinderen die thuis of op school niet lekker in hun vel zitten kan matrix coaching een hele uitkomst zijn.

Matrix coaching is een nieuwe methode om leer- en gedragsproblemen te verhelpen. De methode gaat terug naar de basis, waar de problemen zijn ontstaan en werkt direct aan de kern van het probleem: aan de manier waarop wij informatie opnemen, verwerken, opslaan en gebruiken. 
In drie sessies én een 'terugkomsessie' helpt Matrix Coach Jeanet van der Meer het 'ADHD-kind' om een beetje rust en orde aan te brengen in zijn hoofd, helpt zij het autistische kind eenvoudige methodes aan te leren waardoor het zijn wereld gemakkelijker kan overzien. Kinderen met dyslexie krijgen met behulp van de matrix methode simpele oefeningen aangereikt om het lezen en schrijven wat gemakkelijker te maken. 
Met matrix coaching streeft de therapeut ernaar dat een kind het leven wat gemakkelijker aankan, dat het meer zelfvertrouwen krijgt, meer innerlijke rust en meer plezier bij het leren en spelen. 
Ook kinderen met (ondefinieerbare) angsten of slaapproblemen kunnen geholpen worden met behulp van matrix coaching. Snel, effectief en met een blijvend resultaat.

Ook voor volwassenen

Uiteraard is matrix coaching ook geschikt voor volwassenen. Leerproblemen uit de kindertijd, lange tijd omzeild met allerlei trucs en hulpmiddeltjes, kunnen in de loop van uw leven weer opspelen. Als uw werk plotseling meer energie van u vraagt of als zich problemen voordoen in de persoonlijke sfeer. Ook in dit stadium kan matrix coaching een uitkomst zijn. Samen met u zoeken wij naar een passende manier om, zonder trucs en ezelsbruggetjes, de problemen het hoofd te bieden.

Geïnteresseerd, voor uzelf of voor uw kind? 
De Matrix methode werkt vooral bij zogenaamde 'beelddenkers': visueel ingestelde volwassenen en kinderen. 
Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken wat wij voor u of uw kind kunnen betekenen.