Onze begeleiders hebben allemaal een passie voor autisme. Vaak door ervaringen in het privé leven of door het kennismaken met autisme tijdens de opleiding of stage.

Elke begeleider binnen GBA werkt bij voorkeur met zijn of haar favoriete doelgroep.  

Gezinsbegeleiding Autisme is een 'gek' bedrijf, doet ‘gekke’ dingen en werkt met ‘gekke’ mensen. Maar zoals wij zelf altijd zeggen: Wij zijn er gek op.

 

Maak op deze pagina kennis met die ‘gekke’ mensen die zoveel liefde hebben voor hun werk:

 

Han Coster

Samen met Mirjam Bogers al tien jaar de drijvende kracht achter Gezinsbegeleiding Autisme. Als oprichters hebben zij een warm hart voor hun medewerkers en in het bijzonder voor hun klanten.

Han werkt naast zijn management taken voornamelijk als begeleider van ouders en volwassenen. Hij produceert tien nieuwe ideeën op een dag om GBA nog leuker te maken, het aanbod uit te breiden en de klanten nog beter te kunnen helpen.

Han is na 25 jaar in de IT te hebben gewerkt afgestudeerd als coach in de zijnsontwikkeling. Zijn specialisatie op het gebied van autisme is angst.

 

Mirjam Bogers

De bedachtzame in het management. Samen met Han Coster oprichtster van Gezinsbegeleiding Autisme, met een warm hart voor haar medewerkers en in het bijzonder voor de klanten. 

Mirjam hoort per dag tien nieuwe ideeën aan van Han en weet deze in het juiste perspectief te plaatsen, waardoor de ideeën die uiteindelijk verwezenlijkt worden ook een succes zijn.

Naast haar management taken werkt zij voornamelijk met jonge kinderen.

Mirjam heeft jaren ervaring in werken met autisme en geestelijke handicaps. Haar opleiding SPH werd gevolgd door een post-HBO opleiding als autisme specialist.

Haar specialisatie op het gebied van autisme is het jonge kind.